DISC-Workshop, 5 maart 2014 bij Vergader@home

Workshop DISC-model

5 maart 2014, 19:00- 21:30 bij Vergader@Home

De gedragsstijlen van DISC

In de communicatie kan veel misgaan. Eén van de dingen is dat we elkaars gedrag niet begrijpen. Via het DISC-model kunnen we ons voorkeursgedrag in beeld brengen. Dit is meestal een combinatie van alle vier de gedragsstijlen van DISC. Het ‘beste’ profiel bestaat niet. Alle gedragsstijlen kunnen effectief zijn, maar het meest effectief is wanneer je jouw gedrag en de gedragsstijl van ander begrijpt en, afhankelijk van de situatie, je daaraan weet aan te passen.

Ik ben Arjan uit de Bosch en ik coach mensen en ondernemingen in Talentontwikkeling. Het DISC-model gebruik ik om mensen inzicht te geven in het gedrag binnen teams met het doel om de samenwerking beter te laten lopen.

Alle DISC-gedragsstijlen kunnen effectief zijn, maar het meest effectief is wanneer je jouw gedrag en de gedragsstijl van ander begrijpt en, afhankelijk van de situatie, je daaraan weet aan te passen.

Als je weet hoe DISC werkt, herken je jezelf en anderen, een feest van herkenning. Wil jij ook weten wat jouw gedragsprofiel is en hoe je dit verder kan helpen?

Kosten DISC-workshop: € 69,-.

Woensdag 5 maart as, zal ik bij Vergader@Home (Papegaailaan 7, 2566 XP Den Haag) een workshop houden over DISC en gaan we aan de slag met je gedragsstijl. Kosten zijn excl. BTW, incl. drankjes en een versnapering. Gaarne contant voldoen. Minimaal 10, maximaal 20 deelnemers.

Arjan uit de Bosch, Talentontwikkelaar

DISC diagram