Wat doe ik wat ik doe?

Ik ben op mijn best als ik mijn talentontwikkeling kan toepassen in organisaties waar de mensen inzien dat het beter kan. Organisaties die wél heel veel goede mensen en kennis in huis hebben, maar waarbij het gevoel bestaat dat ‘er niet helemaal uitkomt, wat er in zit’. Mijn specialisatie richt zich op organisaties waar heel veel technisch inhoudelijke kennis aanwezig is. En waar het belangrijk is dat die kennis en kunde optimaal wordt ingezet. Organisaties waar iedereen specialist is op zijn eigen unieke manier. Maar waar tegelijkertijd teamwork cruciaal is. Door alle aanwezige kennis en specialiteiten te bundelen, help ik de organisatie zich te ontwikkelen tot een optimale en veelzijdige dienstverlener. En wat mij betreft zelfs tot de beste in het vakgebied.

Ik heb dus de kunde en kennis om medewerkerstalent te ontdekken en in beweging te zetten. Zodat er niet langer langs elkaar heen gewerkt wordt, maar maximaal met elkaar wordt samengewerkt.

Iedereen heeft een potentieel talent in zich. Het is dus wel heel erg zonde als je die potentie niet optimaal benut. Wel je mogelijkheden gebruiken, zorgt namelijk voor win – win – win

(een betere werknemer, een tevreden werkgever en meer plezier en waardering vanuit je omgeving). Je wordt er beter en leuker door!