wie

voor wie

Voor organisaties die technisch en inhoudelijk georiënteerd zijn. Organisaties, die wel heel veel kennis in huis hebben, maar nog niet de kunde hebben ontwikkeld om die kennis optimaal in te zetten. Voor teams van 7 tot 12 personen. Dat is niet alleen de afdeling. Dus niet alleen maar mensen met ongeveer dezelfde functie. Maar alle mensen die voor het werk verantwoordelijk zijn.

Ik denk hier ook vooral aan de ICT. Vanwege de snelle verandering (in the cloud werken) zullen hier veel verschuivingen in het personeel plaatsvinden. Nieuwe kansen moeten gevonden worden door de werknemers en begin dan bij je Talent.

met wie

Door mijn grote netwerk  zijn er genoeg professionals in de buurt waarmee ik grote klussen op kan pakken of specialiste trainingen kan geven. Ik sta er dus niet alleen voor, ook ik heb mijn talenten en heb andermans talenten nodig die complementair zijn. Dus schroom niet, samen met een team kunnen wij voor u aan de slag.

Daarnaast ben ik als coach en trainer verbonden aan:

Re-intergratiebureau Dynamisch Bureau

Dynamisch Bureau maakt het mogelijk dat medewerkers en teams hun talent “leven”. Met onze begeleiding worden talenten helder, verbeteren de resultaten, wordt ziekteverzuim voorkomen en vinden mensen werk waar hun hart ligt.

The Culture Nature Company

TheCultureNatureCompany is een bureau met een gedurfde kijk op leiderschap. Wij bieden duurzame programma’s en producten aan op het gebied van leiderschap. Wij maken het onbewuste bewust en dagen uit echt te zijn, gedurfd te leven en regie te nemen.

Facilitator
Een facilitator wordt ook wel workshopvoorbereider en -begeleider, procesbegeleider of moderator genoemd, maar in ieder geval is het faciliteren van groepsprocessen een vak apart. Naast een ruime praktische ervaring in het bedrijfsleven en de omgang met mensen en groepsprocessen, breng ik in mijn rol van facilitator ook creativiteit, een sterk ontwikkelde intuïtie en empathisch vermogen in.

Ben je op zoek naar antwoorden? Ik heb de vragen!

Contact

Waar?
UitdeBOSch Ontwikkeling
@OverBrug!
Fonteynenburghlaan 1A
2275 CX Voorburg