Waarom doe ik wat ik doe?

Aangenaam kennis te maken. Ik ben Arjan uit de Bosch en mijn passie is ‘talent ontwikkelen’. Voordat ik je meeneem in de manier waarop ik dat doe, wil ik eerst iets meer over mezelf vertellen.

Wie ben ik?

Ik ben geboren in Harderwijk en opgegroeid in Ermelo. Na de Hogeschool Utrecht ben ik gaan werken in de milieuadviesbranche. Sinds 1992 werk ik bij Geofox-Lexmond Milieuadviseurs, een onafhankelijk landelijk adviesbureau dat milieuadvies geeft en oplossingen bedenkt voor overheden en het bedrijfsleven. Een van onze slogans is: met liefde voor het vak Denken, Durven en Doen. Daar geloof ik heilig in. Als je iets met je Hoofd, Hart en Handen doet, dan komt daar iets goeds uit. Binnen Geofox-Lexmond Milieuadviseurs wordt dan ook veel aan talentmanagement gedaan.

En daar zit nou net ook de kern van mijn passie. In de afgelopen jaren heb ik een ontwikkeling doorgemaakt die ik graag met andere mensen wil delen. Het is mijn passie om anderen diezelfde ontwikkeling door te laten maken. Tijdens mijn loopbaan heb ik de kans gekregen om verschillende coachopleidingen te volgen en meer over mezelf te ontdekken.

In deze periode is mijn echte passie en echte talent ook aangeboord: coaching van mensen en bedrijven. Tot die ontdekking kwam ik doordat ik voor het eerst naar mezelf ben gaan luisteren en kijken. Maar ook door feedback van anderen: hoe zij mij zagen en wat zij als mijn talent benoemden. Sindsdien zou ik het wel van de daken willen schreeuwen. Ik wil mensen en bedrijven helpen om hun echte talenten te ontwikkelen.